Søg

Næste hjemmekampe

Dame Liga:

14/4 kl. 14.30:
FIF vs SønderjyskE 
 
fif_lille 

De sidste slutfløjt

Damerne:

FIF - Lyngby HK
28 - 21

dantelt

 

Kari Traa

 

Tress

 

sats

 

sats

 

sats

 

Skovgaard vine

 

Skovgaard vine

 

Happy Future

FIF ungdom

Historie

Frederiksberg Idrætsforening blev stiftet den 22. april 1913. Dengang fik foreningen navnet Hafnia, som er latinsk for ”København”. I de første mange år stod der primært løb på programmet for medlemmerne, ligesom en del kapgang også blev dyrket. Da enkelte medlemmer var interesserede i fodbold, lykkedes det også at stable et hold på benene indenfor dette og man deltog i nogle årlige stævner i København og omegn. Med tiden fik foreningen etableret en række underafdelinger, så flere sportsgrene blev mulige at dyrke.

I 1935, 22 år efter foreningens stiftelse, blev håndboldafdelingen oprettet. I år (2010) kunne man altså fejre 75 års jubilæum. Dette jubilæum markerede overgangen til en ny æra for FIF Håndbold. Forud var gået otte år under Parken Sport & Entertainment, hvor licensen blev udlånt til FCK Håndbold fra 1. juli 2002. Under dette navn spillede man i både herrernes og damernes liga, inden FIF fik licenserne tilbage og man atter kunne spille ligahåndbold under navnet FIF.

FIF har, i de 75 år foreningen har eksisteret, vundet i alt 13 mesterskaber fordelt på 12 til damerne og et enkelt under navnet FCK Håndbold hos herrerne. Klubben har opfostret et hav af A-landsholdsspillere på begge sider, med Camilla Andersen, Mette Vestergaard, Bo Spellerberg og Kasper Hvidt som de for tiden mest prominente.

Grundet manglende økonomi spiller FIF i dag med både et herre- og et damehold i landets bedste rækker, men på amatørvilkår. Dette sker i fuld indforståelse, den nuværende spillertrup og bestyrelse imellem.

 

 
Banner

HC Container

 

mogens elmer

 

 

 

 

sats

 

sats

 

stk

Ligapartner

 

PAVA

Se stillingerne her:

Dame håndbold ligaen:
 

dameliga


Herrerne:

2-div

Du er her Forside Om FIF Historie

FIF Fotogalleri

Online

Vi har 6 gæster online

Antal sidevisninger

Indholdsvisningshits : 425312